BOSHLANG’ICH SINF “MATEMATIKA” DARSLARIDA MASALA YECHISHNING INNOVATSION USULLARI - Isroilovich, Boymanov Hoshim (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf matematika darslarida sodda va murakkab masala yechishning innovatsion usullari haqida o‘quvchilarga metodik tavsiyalar berib borilgan