ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОНДА ИНКЛЮЗИВ ТАЪЛИМ: БУГУНГИ ҲОЛАТ, МАВЖУД МУАММОЛАР ВА РИВОЖЛАНИШ ИСТИҚБОЛЛАРИ - Ибрагимович, Ибраимов Холбой (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Аннотация. Ушбу мақолада Ўзбекистонда инклюзив таълим муаммолари ва ривожланиш истиқболлари масалалари баён этилган. Мақолада инклюзив таълим жараёнида ёрдамга муҳтож болаларни таълим билан қамраб олиш даражаларининг кўринишлари, таълим тизими олдида турган бир қатор муаммолар ва уларнинг ечимларининг тадқиқий жиҳатлари ёритиб берилган