ISAJON SULTONNING “BILGA XOQON” ASARI MOTIVI, ROVIYLIKNING QO‘LLANILISH O‘RNI - Maqsud, Ergashev (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya Maqolada Yozuvchi Isajon Sultonning “Bilga xoqon” romanida erkinliknig buyukligi, asardagi timsollar mohiyatiga singdirilgan inson umrining qadr-qimmati va bu g‘oyalarni ifoda etishda ijodkorning motovi, roviylikning o‘rni tahlil etiladi.