PEDAGOGIK JARAYONDA KOMMUNIKATIV QOBILIYATNING AHAMIYATI VA MUOMALA TUSHUNCHASI - Vafokulovich, XURRAMOV Anvar (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqola barcha pedagog xodimlarga mo‘ljallangan bo‘lib, kasbiy muvaffaqiyatga er ishish jarayonida zarur vositalar haqida ma’lumot beradi. Pedagog xodimlarning potensialini rivojlantirishda kommunikativ qobiliyatning ahamiyati ko‘rsatib beriladi.