TA’LIMDA INNOVATSION PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH BOSQICHLARI - Abdurashidov, Sh.D. (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqolada innovatsion pedagogik texnologiyalar va ulardan ta’limda samarali, bosqichma-bosqich foydalanish, pedagogik texnologiyalarning ta’lim va tarbiya jarayonidagi ahamiyati haqida fikrlar yuritilgan.