OLIY TA’LIM MUASSASASI TALABALARINI KOMUNIKATIV KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH METODLARI - Farxod qizi, Hamroyeva Oynisa (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqolada kompetentlik, talabalarni komunikativ kompetentligini rivojlantirish metodlari, kompetentlik turlari haqida fikirlar keltirilgan.