TA’LIM JARAYONIDA O’QUVCHILARNI KASB-HUNARGA MA’NAVIY-AXLOQIY VA PSIXOLOGIK TAYYORLASH YO’LLARI - G’ulomovna, Yetmisheva Dilorom (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada ta’lim jarayonida umumiy o‘rta ta’lim muassasalari o’quvchilarini kasb-hunarga ma’naviy-axloqiy va psixologik tayyorlashning dolzarbligi ochib berilgan. Shuningdek, unda ta’lim jarayonida o’quvchilarni kasb-hunarga tayyorlash yo‘llari aniq misollar orqali batafsil bayon qilingan.