ЁШЛАР МАЪНАВИЙ ТАРБИЯСИДА ТИЗИМЛИ ЁНДАШУВ ТЕХНОЛОГИЯСИНИНГ ҲОЛАТИ - Сафаровна, Қулмуродова Сайёра (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Аннотация: Ушбу мақолада миллийлик, мафкура, ҳалқ, одоб-аҳлоқ, жамият, маҳалла, таълим-тарбия, жамоа, оила, орзу, мақсад, тизимлилик ҳақида сўз боради.