INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA XALQ TA’LIMI XODIMLARIDA AXBOROT KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISH YO‘LLARI - Turgunboyevich, Xamrakulov Xamidullo (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Maqolada uzluksiz kasbiy rivojlantirish jarayonida xalq ta’limi xodimlarida axborot kompetentligini shakllantirishning pedagogik shart-sharoitlari haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, unda xalq ta’limi xodimlarida axborot kompetentligini shakllantirish yo‘llari va ularning ahamiyati batafsil bayon qilingan. В статье обсуждается педагогические условия формирования информационной компетентности работников народного образования в процессе непрерывного профессионального развития. Также подробно описаны способы формирования информационной компетентности у работников народного образования и их значение. The article discusses the pedagogical conditions for the formation of information competence of public education workers in the process of continuous professional development. The ways of forming information competence among public education workers and their significance are also described in detail.