KREATIVLIK TUSHUNCHASI VA UNING TALQINI - Dilobar, Usmonova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Maqolada kreativlik tushunchasi, uning mohiyati, ta’lim jarayonida aks etishi haqidagi ma’lumotlar bayon etilgan. Abstract: The article describes the concept of creativity, its essence, and information about its reflection in the educational process.