BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARINI TOʻGʻRI OʻQISH VA YOZISHGA OʻRGATISH METODIKASI - N.Allayarova; B. Ashurova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Maqolada boshlangʻich sinf oʻquvchilarini toʻgʻri oʻqish va yozishga oʻrgatish haqida so‘z yuritiladi.