UMUMIY O‘RTA TA’LIM MAKTAB DIREKTORLARINING BOSHQARUV FAOLIYATINI BAHOLASHNING TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDAGI AHAMIYATI - qizi, Sultonova Lobarxon Abdunosir (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktab direktorlarining boshqaruv faoliyatini baholashning ta’lim sifatini oshirishdagi ahamiyati hamda mexanizmlari haqida fikr yuritilgan.