BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARINI AXLOQIY FAZILATLARINI SHAKLLANTIRISHDA MEHNAT BAYRAMLARIDAN FOYDALANISH: O’QUVCHILARINI AXLOQIY FAZILATLARINI SHAKLLANTIRISHDA MEHNAT BAYRAMLARI - Xosiyat, Qosimova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Ushbu maqola boshlang?ich sinf o?qituvchilarini axloqiy tarbiyalashda mehnat bayramlaridan foydalanishning muammolarini va yechimlarini yoritishga qaratilgan. Unda boshlang?ich sinf o?qituvchilarini axloqiy fazilatlar shakllantirishda mehnat bayramlarini, milliy bayramlarimizni, ularning mohiyatini va hozirda zamonaviy bayramlarimizni ochib berilgan.