TALABA – YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASH: YOSHLARNI OILAVIY HAYOTGA TAYYORLASH - Mohinur Tohir qizi, Husanova (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
Annotatsiya: Maqolada talaba - yoshlarni oilaviy hayotga tayyorlashga berilayotgan e`tibor, Yurtboshimizning yoshlarga berayotgan e`tiborlari va farmonlari yoritilgan. ?????????: ? ?????? ?????????? ????????, ????????? ?????????? ????????? ? ???????? ? ???????? ?????, ???????? ? ????? ?????????? ?????? ? ????????. Annotation: The article highlights the attention paid to the preparation of students and young people for family life, the attention and decrees of the President of the country to young people.