O‘SIMLIKXO‘R QANDALALARGA QARSHI INSEKTITSIDLAR SAMARADORLIGI - Xo‘jaev Shomil Tursunovich; Abduraxmonov Shuxrat Mamatmurotovich (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2020)
So‘nggi yillarda Surxondaryo viloyati sharotida o‘simlikxo‘r qandalalarning g‘o‘za hosiliga zarari kuzatilmoqda. Mazkur maqolada qandalalarga qarshi labaratoriya sharoitida olib borilgan tadqiqotlar natijasi keltirilgan