SHE’RIYATDA DIALOG YARATISHDA BADIIY MAHORAT VA IJODIY INDIVIDUALLIK - Sa’dulla Matyakupov; Razzaqova Muqaddas (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2020)
Maqolada hozirgi o‘zbek she’riyatida dialog yaratish va uni vujudga keltirgan omillar, tasvir va ifoda uyg‘unligi, muloqot shakllaridan foydalanishda ijodkor mahorati, hayotiy va badiiy haqiqat muammosi kabi masalalar ilmiy tahlil qilinadi.