G??GR?FIYA F?NI O‘QITUVCHISI K?MP?T?NTLIGI V? UNING Z?M?N?VIY T?L?BL?RI - HAYDAROVA SURAYYO ABDUSALOMOVNA (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu m?q?l?d? g??gr?fiya f?nining bugungi kund?gi ?h?miyati, shuningd?k z?m?n?viy g??gr?fiya f?n o‘qituvchisi k?sbiy k?mp?t?ntligi h?md? bu b?r?d? ilmiy f?r?z v? q?r?shl?r t?hlil etilg?n h?md? mu?llifning m?vzu yuz?sid?n sh??siy q?r?shl?ri b?yon etilg?n.