OILADA O?SMIRLARNI HAY?TGA TAYY?RLASHNING PSIXOLOGIK IMKONIY?TLARI - Xomidovich, Xaydarov Sherzodbek (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2023)
O?smir yoshidagi o‘g‘il-qizlarni oilaviy hayotga tayyorlashning psixologik imkoniyatlari, zamonaviy oilaning muhim vazifalari misolida yoritib o‘tilgan. Oilaviy munosabatlarning mustahkam bo‘lishida yoshlarni oilaga tayyorlash muhim masalalardan ekanligi keng qamrovda ta’kidlab o‘tilgan.