INKLYUZIV TA’LIMNING NAZARIY VA KONTSEPTUAL M?S?L?L?RI - J.E.US?R?V; SH.?.K?BIL?V? (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Gl?b?ll?shuvning t?zl?shishi n?tij?sid? kishilik j?miyatni riv?jl?nib b?rishi, t?’lim tizimid? ?lib b?ril?yotg?n isl?h?tl?r v? uning s?m?r?d?rligi, h?md? inklyuziv t?limni t?shkil etishning n?z?riy v? ?m?liy m?s?l?l?ri yoritilg?n bo?lib, d?vl?t v? j?miyatd?gi ?h?miyati h?md? o?qituvchining bund?gi m?s’uliyati, k?sbiy ??l?qi v? m?d?niyati, k?sbiy m?l?k?si, m?s’uliyati v? burchi m?s?l?sid? so?z yuritil?di.