KOMPETENSIYANING SHAKLLANISHIDA YOZMA SAVODXONLIKNI OSHIRISH - Xolmatova Gulshod Mustafoqulovna; Ashirmatova Sayyora Mengaliyevna (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Maqolada o’quvchilarda tayanch va fanga oid kompetensiyalarning shakllantirishda yozma savodxonlikni oshirishdagi o‘rni, yozma savodxonlikni oshirishning shakl, metod va vositalari yoritib berilgan.