GALAKTIKAMIZNING TARKIBIY QISMLARINI JOYLASHUVI - Arzikulov Zayniddin Qo‘ziboyevich; Nurmamatov Sheroz Eraliyevich (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu maqolada bizning gallaktikamizning o‘lchamlari, tashkil etuvchilari, yulduzlarning taqsimlanishi, gallaktika atrofidagi yulduzlarning harakati yoritib berilgan.