PROFESSIONAL TA’LIM MUASSASALARIDA TEXNIKAVIY MEXANIKA FANINI O‘QITISH SAMARADORLIGINI OSHIRISH, DIDAKTIK TA’MINOTINI TAKOMILLASHTIRISH - Murtazayev Eshmurod Mustafayevich (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Mazkur maqola yangi professional ta’lim muassasalarida ta’lim mazmuni, soni va sifati, ta’lim dasturlari, texnologiyalarining isloh qilinishi o‘qitishni sifat va samaradorligini belgilovchi omillar, ularni takomillashtirish masalalariga bag‘ishlangan.