TA’LIM MUASSASALARIDA RAHBARLARNING BOSHQARUV FUNKSIYALARI MAZMUNI - N.J.Eshn??v; N?rm?t?v? Z?mir? ?minj?n?vn? (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu m?q?l?d? niz? tushunch?si v? uning ijtim?iy-psi??l?gik t?hlili yoritib b?rilg?n. Shuningd?k, t?’lim-t?rbiya tizimid? niz?li v?ziyatl?rni vujudg? k?lish sh?rt-sh?r?itl?ri v? ul?rni b?rt?r?f etishning ijtim?iy-psi??l?gik m???nizml?ri mu??k?m? qiling?n.