T?L’IMD? DISKRIMIN?TSIYAV? UNING ?QIB?TL?RI - N.J.Eshn??v; ?t??o‘j??v? Sh??l? ?nv?r?vn? (FAN, TA’LIM VA AMALIYOT INTEGRATSIYASI, 2021)
Ushbu m?q?l?d? t?’lim tizimid?gi m?vjud diskrimin?tsi?n yond?shv v? uning t?’lim ?luvchil?rg? t?’sir etuvchi s?lbiy psi??l?gik jih?tl?r, j?miyat h?yotid?gi m?vjud mu?mm?l?rni k?ltirib chiq?ruvchi ?mill?rd?n ek?nligi h?md? uni b?rt?r?f etish yuz?sid?n ilmi yfikr-mul?h?z? yuritilg?n.